Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Καλό jammer τηλεφωνικών σημάτων κυττάρων, εργοστάσιο σε με η τιμή είναι καλά, A+++

—— Ο κ. Amer

Jammer ιχνηλατών ΠΣΤ είναι τέλειο, και το εργαστήριο τακτοποιεί την αποστολή σε με σε μόνο 5 ημέρες. Καλή ποιότητα, A+

—— Noel Bojorquez

Jammer οχημάτων το πήρε, τέλεια λειτουργία, ευχαριστίες. Αντιαεροπορικό Πυροβολικό

—— Ο κ. Dawson

οι hey ευχαριστίες για όλα αυτό το jammer είναι wickedly αγάπη αυτό το μεγάλο δαχτυλίδι)

—— Jayridd

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  1. Η εισαγόμενη αυτόματη αμόλυβδη γραμμή παραγωγής SMT, αυτή η γραμμή παραγωγής έχει 6 σημαντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
  Το μπάλωμα έχει τη υψηλή ακρίβεια και το λάθος είναι σε παραγγελία του μικρού η αποδοτικότητα παραγωγής είναι υψηλή, και μπορεί να ταχυδρομηθεί περισσότερα από 20.000 σημεία ανά ώρα η ποιότητα του μπαλώματος είναι υψηλή, και η ποιότητα του μπαλώματος κρατιέται μέσα σε 100PPM

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
  2. Διοικητικό informationization:
  Λόγω της ευρείας ποικιλίας των συστατικών για τα προϊόντα ασφάλειας σημάτων, το σχέδιο προμήθειας για τα χειρωνακτικά συστατικά φέρνει τα μεγάλα προβλήματα. Με τον προηγμένο εξοπλισμό και την προηγμένη διαχείριση, η επιχείρηση εισήγαγε το διοικητικό λογισμικό των επιχειρηματικών πόρων cErp στα τέλη του 2007. Αποφεύγει το περιστατικό της ψεύτικης προμήθειας, της πέρα-αγοράς, και της προμήθειας διαρροής των πρώτων υλών που παρουσιάζονται με τον προηγούμενο χειρωνακτικό προγραμματισμό, έτσι ώστε η χρήση των πόρων είναι καλή και ο χρόνος παράδοσης είναι εγγυημένος.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
  3. Ο εξοπλισμός ανίχνευσης γραμμωτών κωδίκων παρέχεται σε κάθε διαδικασία, που πραγματοποιεί το σε πραγματικό χρόνο φόρτωμα των πληροφοριών παραγωγής, την ακριβή επίδειξη της θέσης παραγωγής προϊόντων, τις ακριβείς στατιστικές σχετικών με των το προϊόν στοιχείων, την αξιόπιστη εγγύηση της διαδικασίας παραγωγής προϊόντων, και το ολικό έλεγχο της ολόκληρης διαδικασίας παραγωγής. Από τα προϊόντα όλη η διαχείριση κώδικα φραγμών χρήσης, το διάγραμμα διαδικασίας κάθε πίνακα ακυρώνεται, και η χωρίς χαρτί διαχείριση της γραμμής παραγωγής είναι βασικά πραγματοποιημένη, η οποία κερδίζει πολύ κόστος παραγωγής και εξασφαλίζει ότι η διαδικασία παραγωγής κάθε μετρητή δεν κάνει λάθος. Συγχρόνως, η διαχείριση πληροφοριών του εργαστηρίου είναι κλειστός βρόγχος, η διοικητική αποδοτικότητα έχει βελτιωθεί αποτελεσματικά, ο καθορισμός μερικών διοικητικών θέσεων έχει μειωθεί, και το διοικητικό κόστος παραγωγής έχει κερδηθεί για την επιχείρηση.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2
  4. Απεικόνιση των πληροφοριών παραγωγής:
  Εγκαταστήσαμε μια ηλεκτρονική επίδειξη μεγάλος-οθόνης στην περιοχή παραγωγής. Η προγραμματισμένη ποσότητα, η δημοσιευμένη ποσότητα, ο αριθμός τρέχουσας εργασίας και η ολοκληρωμένη ποσότητα διαταγής κάθε πελάτη μπορούν να επιδειχθούν σε πραγματικό - χρόνος, ο οποίος είναι ένα βοηθητικό εργαλείο για το σχεδιασμό παραγωγής.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3
  5. Χωρίς σκόνη: Λόγω της αμόλυβδης διαδικασίας που υιοθετήθηκε από την επιχείρηση, διαπιστώσαμε ότι το περιβάλλον παραγωγής ασκεί μεγάλη επίδραση στην ποιότητα των προϊόντων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Η επιχείρηση έχει κάνει τις αντίστοιχες αλλαγές το σε ολόκληρο εργαστήριο παραγωγής από την άποψη της σκόνης αέρα, της θερινής θερμότητας, της υγρασίας στη περίοδο βροχών, και της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας το χειμώνα.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 • OEM / ODM

  Η ασπίδα σημάτων είναι αναδυόμενη νέα βιομηχανία και ανήκει στην προσωπική σειρά προϊόντων προστασίας ιδιωτικότητας σημάτων. Επειδή αυτά τα προϊόντα δεν είναι κατάλληλα για τους διαφορετικούς τύπους πελατών, η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες OEM/ODM για τους πελάτες σύμφωνα με αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Για τους μεμονωμένους πελάτες: Η ζήτηση του πελάτη για το προϊόν μπορεί να μην είναι πολύ σαφής, έτσι εφ' όσον μας λέτε τη χώρα και την περιοχή σας, και η απόσταση μεταξύ της συσκευής και το προστατευτικό κάλυμμα εσείς θέλει να εμποδίσει, μπορούμε να το προσαρμόσουμε για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της χώρας σας. Λύσεις προϊόντων.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Για τους μεσάζοντες και τους διανομείς: Μπορείτε να είστε πολύ σαφείς για τη ζήτηση για τα προϊόντα, αλλά τους αγοράζετε συνήθως σε μεγάλη ποσότητα, και ο χρόνος παράδοσης προγραμματίζεται, έτσι εάν ικανοποιείτε με την απόδειξη, μπορείτε να μας δώσετε τις άμεσες κατώτερες διαταγές OEM/ODM, θα ολοκληρώσουμε την παραγωγή διαταγής σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ποσότητας και χρόνου. Επιπλέον, η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει σε σας τη μακροπρόθεσμη υπηρεσία συντήρησης. Εάν ενδιαφέρεστε σε συνεργασία, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2
  Άλλος είναι ο προμηθευτής προγράμματος: Μπορείτε να είστε ένα σχέδιο προμήθειας για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά πριν από αυτό μπορείτε να μην ξέρετε πολύς για τη βιομηχανία, και να ελπίσετε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της ποιότητας και της τιμής σε αυτήν την βιομηχανία. Το εργοστάσιο έχει περισσότερο από δέκα έτη εμπειρίας, πιστεύω ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε πολύ καλά, και είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε στο εργοστάσιο να διαπραγματευτείτε.

   

   

 • Ε & Α

  Η ομάδα Ε&Α της επιχείρησής μας είναι τεχνική ομάδα με την ενεργό σκέψη και τη συνεργάσιμη καινοτομία. Η τεχνική ομάδα της επιχείρησής μας αποτελείται από τη νέα γενιά των τεχνικών σπονδυλικών στηλών στη δεκαετία του '80 και τη δεκαετία του '90. Η σκέψη είναι καινοτόμος και καινοτόμος, και η διαχείριση έχει την ακριβή έρευνα. Η επιχείρηση έχει τη βασική έρευνα, τις εφαρμογές σχεδίου και τις διαδικασίες. Επαγγελματική ομάδα σε όλες τις πτυχές της κατασκευής, που εξετάζουν και ούτω καθεξής. Με τις επαγγελματικές προσαρμοσμένες ικανότητες κατασκευής σχεδίου και προϊόντων, μπορούμε πλήρως να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών, και να κάνουμε τις μεγάλες αγορές. Καλωσορίστε για να διαπραγματευτείτε.

  ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
ShenZhen Necom Telecommunication Technologies Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jerry

Τηλ.:: +8613603042894

Φαξ: 86-755-28968486

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)